Νίκος Βέρτης: 'Είμαι ένας πολύ φυσιολογικός άνδρας'



Ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης μιλάει για την αγάπη και τον έρωτα και λέει σε ποια φάση βρίσκεται ο ίδιος τον τελευταίο καιρό. Εκτός από τα αισθηματικά του, αναφέρεται στη δουλειά του και σε διάφορες πτυχές της.
Καλεσμένος του Γιώργου Σατσίδη στο MTV "Movies & Stars" ήταν ο τραγουδιστής, ο οποίος αποκάλυψε πως εδώ και 2,5 χρόνια είναι ελεύθερος, αφού έκτοτε, και μετά που ένιωσε το συναίσθημα αυτό, δεν ερωτεύτηκε ξανά
Η γυναίκα που θα είναι δίπλα του δεν είνα απαραίτητο να είναι όμορφη, αλλά θηλυκό και πιστεύει πως ο έρωτας και η αγάπη είναι δύο διαφορετικά πράγματα, αλλά πολύ κοντινά.
Όσον αφορά τη δουλειά του, θεωρεί τον εαυτό του έναν πολύ σοβαρό επαγγελματία, που γνωρίζει πως η νύχτα κρύβει διάφορους κινδύνους. Επίσης, προσπαθεί να πράττει έτσι ώστε να φανεί η αναγνώριση της αγάπης του κόσμου προς το πρόσωπό του.
Σε talent shows δε θα ήθελε να συμμετάσχει από τη θέση του κριτή. Θεωρεί άδικο να κρίνει έναν άνθρωπο ενώπιον τρίτων, γιατί ο ίδιος είναι ο χαρακτήρας που θα πει την αλήθεια στον άλλο, σε μια στιγμή που θα είναι μόνοι ή όταν είναι πολύ καλοί φίλοι. Κατά το Νίκο Βέρτη, από τα talent shows βγαίνουν ταλέντα, αλλά για να επιτύχει κάποιος πρέπει να είναι καλός και να έχει πράγματα να δώσει.